​Restaurant Skovly

Verdens største nyhed i 435 år, Bakken holder åben til Jul​.

Hold jeres Julefrokost i selvskab med kollegaer eller sammen med familie & venner på Bakken, i en atmosfære af Julehygge og underholdning.

Så kom og nyd en dag i julestemning & med julelys i øjnene.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores alle første jul.

Kontakt os på mail eller telefon, og hør mere om hvordan vi kan danne rammerne til Jeres fest.

mail: skovly@bakken.dk
tlf: 39636185

Restaurant på Bakken i Dyrehaven med klassisk køkken​

Skovly er den rette restaurant på Bakken i Dyrehaven, hvis du leder efter et gastronomiske flagskib med et klassisk køkken. Her har vi fokus på maden og på vores gæsters forventninger. Derfor kommer vores gæster igen år efter år, når de skal på restaurant i Dyrehaven i Klampenborg nær København.

Den perfekte madoplevelse på vores restaurant på Bakken

​Vores dejlige gårdhave danner den perfekte ramme for en god madoplevelse, uanset om I er 2 eller 200 personer. Vores menuer er nøje sammensat, så alle bliver tilfredse. Det store udvalg af vine og øvrige drikkevarer kan imødekomme selv den mest kræsne gæst på vores restaurant på Bakken.

Vi er medlem af Chaîne des Rôtisseurs, der er en verdensomspændende organisation for gastronomer, og det bærer vores på restaurant på Bakken præg af. Vi serverer klassiske frokostretter som stjerneskud, pariserbøf og dansk æggekage, men også clubsandwich, carpaccio og salat.​

Det traditionelle og det lidt nyere forenes på vores restaurant i Dyrehaven. Vi serverer fisk, fjerkræ og kødretter til middag, og med vægt på kvalitet og omsorg for råvarerne. Vi har typisk en sammensat menu, der følger sæsonen. Det er især vores berømte gårdhavegrill, der trækker tusindvis af glade gæster.

Kontakt os og hør mere

​Vi tilbyder også at afholde store arrangementer, fester og sommerfester i vores restaurant på Bakken, og det kan du læse mere om under sommerfest.

Ring til os på telefon 39 63 61 85, eller send os en mail på SKOVLY@BAKKEN.DK.​

Kontrolrapport

​Kontakt Skovly

Dyrehavsbakken 94

2930 Klampenborg

Telefon: +45 39 63 61 85

E-mail: skovly@bakken.dk 

​Kontakt Cæsars Palads

Dyrehavsbakken 18

2930 Klampenborg

Telefon: +45 39 63 14 00

E-mail: caesar@bakken.dk